АРТ КОМПЛЕКС „АНЕЛ” СПЕЧЕЛИ ПРИЗА BURGAS BUSINESS AWARDS

АРТ КОМПЛЕКС „АНЕЛ” СПЕЧЕЛИ ПРИЗА BURGAS BUSINESS AWARDS

Posted on by simmona
В хотел „България” – Бургас, се проведе първият бизнес конкурс в морския град. На 14 април 2022 г. се състоя церемонията по връчването на наградите BURGAS BUSINESS AWARDS – 2021. След оспорвано състезание в категория „Хотелски комплекс” първото място беше отредено на Арт комплекс „Анел” – Созопол.
Идеята на конкурса е да стимулира фирмите да инвестират в развитието на туризма в региона. Над 56 фирми от Бургас са изявили желание да участват в BURGAS BUSINESS AWARDS, като до номинациите са допуснати 40 от най-добре развиващите се компании, които са били разпределени в четири основни сектора: туризъм, строителство, услуги и здравеопазване. 10-членно жури е отличило номинираните.
В оценката на журито за Арт комплекс „Анел” се казва:
„Арт комплекс „Анел” е разположен южно от Созопол на полуостров „Буджака”: природен феномен с множество фиорди – най-красивата и живописна част на българското Черноморие. Намира се на скалистия, величествен нос „Христос”. При изграждането на комплекса е постигната неповторима симбиоза между архитектура и природата. Разполага със забележителна ботаническа градина и уникална скулптурна експозиция с произведения на най-бележитите български творци в областта на пластичното изкуство. „Арт комплекс „Анел” предлага луксозни стаи и апартаменти, разполагащи с модерен интериор и с прекрасна панорамна гледка към морето, които потапят клиентите в уникален уют и изисканост.
Наградата връчи г-н Живко Табаков, който каза, че „Анел” е изключително място и напълно заслужава тази награда. Статуeтката беше приета от Ивайло Дянков – мениджър на Арт комплекс „Анел”.
Комплексът е изграден по идея на собственика Ангел Симеонов – поет, меценат на изкуствата и бизнесмен.
BURGAS BUSINESS AWARDS освен да популяризира местния бизнес има за цел да стимулира, утвърждава и подпомага бизнеса, като същевременно акцентира на състоянието, амбициите и възможностите им.
Куверт Show Cooking